Dr. Szőllősi Edit
ügyvéd, biztosítási- és környezetvédelmi szakjogász
TELEFONSZÁM:
+36 20 9736 354
Jogi képviselet vagyonbiztosítás esetén

A biztosítás elterjedésével a legfontosabb vagyontárgyaink, a lakásaink, és a benne található személyes használati tárgyaink biztosítási védelme – bár a gazdasági körülmények némileg hatással vannak rá – egyre elterjedtebb. A biztosító társaságok modern, a mai világ viszonyaihoz alkalmazkodó módozatokat dolgoznak ki, ami alapkockázatokat, (tűz, villámlás, hónyomás, vihar, árvíz(vis major) betöréses lopás, rongálás, beázás, csőtörés, kockázatokat tartalmaznak, valamint a kiegészítő biztosítások sokszínűsége jellemző.(felelősségbiztosítás, harmadik személynek okozott kár(gyalogosként, kerékpárosként), állattartói felelősségbiztosítás, műtéti kockázatok, balesetbiztosítási szolgáltatások.

Éppen azért, a legegyszerűbbnek tűnő háztartási baleset, közúti baleseti sérülés is csatlakozhat a vagyonbiztosításunkhoz. Mivel az biztosításokhoz „ezer” szállal kötődünk mindannyian, ezért MINDIG ÉRDEMES biztosítási szakjogász ügyvéd tanácsát kérni, hogy adott esetben, milyen szolgáltatásokat igényelhetünk a biztosítónktól.

Forduljon hozzám, és lépjen kapcsolatba velem, hogy kimeríthesse szerződése minden szolgáltatását, hisz azért kötötte, hogy baj esetén segítse Önt!

Lépjen kapcsolatba velem!

Telefonszám: +36 20 9736 354
vagy küldjön üzenetet:

ELKÜLD
Rólam

Dr. Szőllősi Edit

ügyvéd, biztosítási- és környezetvédelmi szakjogász

Ügyvéd vagyok. Szakterületem a biztosítás- és kártérítés (baleseti- közúti baleseti), ezen belül is a személyi sérüléssel járó balesetek, gépjármű károk, valamint a környezetvédelem.

TOVÁBB
KAPCSOLAT
Szakterületek