Dr. Szőllősi Edit
ügyvéd, biztosítási- és környezetvédelmi szakjogász
TELEFONSZÁM:
+36 20 9736 354
Jogi képviselet személyi sérülés esetén
ha

A közlekedési baleset során gyakran következik be személyi sérülés is. A személyi sérüléssel kapcsolatos kárrendezési eljárás más eljárásokhoz (pl. töréskár) képest jóval bonyolultabb és hosszabb is, ezért célszerű már a sérülés vagy egyéb kár bekövetkezte után, az eljárás elején szakértő segítségét igénybe venni.

FONTOS TUDNIVALÓK

BIZONYÍTÁS – KÁRTÉRÍTÉSI ELJÁRÁS

Ha baleset érte, amiben vagy Ön, vagy hozzátartozója megsérült, maghalt akkor forduljon hozzám bizalommal,

Különösen egy személyi sérüléssel járó baleset esetén lehet indokolt a kártérítés körültekintő, minden lényeges körülményre kiterjedő összeállítása. Ügyvédi praxisom 20 évének tapasztalata szerint sok esetben előfordul, hogy a károsult nem tudja, mire jogosult pontosan vagy nem fizetik meg a teljes kárát (kiesett jövedelem, sérelemdíj, járadék igények). A biztosító nem ajánlja fel Önnek önként azt a kárösszeget, ami törvény szerint járhatna, de nem is az dolga.

A kárrendezés egy alku pozíció,amiben a biztosító érdeke, hogy a lehető legkevesebbet fizessen ki, Önnek pedig az, hogy a legkiterjedtebb körben érvényesítse kárát, a jog adta lehetőségek keretei között, legoptimálisabb összegben.

A balesete után lépjen kapcsolatba velem, és az első személyes találkozás alkalmával tisztázzuk a kár részleteit, és az Ön személyes körülményeit figyelembe véve, a rendelkezésre álló dokumentumok alapján (jegyzőkönyv, kórházi zárójelentések, orvosi,- és szakvélemények stb.) alapján felmérjük a kártérítés lehetőségét, az érvényesíthető legoptimálisabb kár összegét.

A kár mértékénél figyelembe vesszük a vagyoni kárt (pl. orvosi kezelés, ápolás, szállítás költsége, kiesett jövedelem, tönkrement tárgyak) és a sérelemdíj érvényesítésének lehetőségét (pl. életminőség csökkenése).

A kárrendezés, nem azonos a személyi sérüléses kár érvényesítése során igénybe vett jogi képviselettel.

Praxisom tapasztalata alapján elmondható,

hogy az esetek nagyobb %-ban nem kell peres eljárást indítani a biztosítóval szemben, mert egyezségkötéssel befejeződik az ügy.

Lépjen kapcsolatba velem!

Telefonszám: +36 20 9736 354
vagy küldjön üzenetet:

ELKÜLD
Rólam

Dr. Szőllősi Edit

ügyvéd, biztosítási- és környezetvédelmi szakjogász

Ügyvéd vagyok. Szakterületem a biztosítás- és kártérítés (baleseti- közúti baleseti), ezen belül is a személyi sérüléssel járó balesetek, gépjármű károk, valamint a környezetvédelem.

TOVÁBB
KAPCSOLAT
Szakterületek