Dr. Szőllősi Edit
ügyvéd, biztosítási- és környezetvédelmi szakjogász
TELEFONSZÁM:
+36 20 9736 354
Jogi képviselet orvosi műhiba esetén
ha

kártérítésre jogosult.

Az egészségügyi törvény részletesen szabályozza a betegjogokat, kötelezettségeket, és az egészségügyi intézmények jogait, és kötelezettségeit is. A magyar egészségügyi szabályozás korszerű, mindenre kiterjedő, és messzemenően védi a betegek jogait. A problémát a jogérvényesítés során nem is a jogszabályi megalapozottság hiánya okozza, hanem elsősorban a betegek jogérvényesítő képessége, jogtudata, de nem utolsó sorban a szakértői bizonyítás nehezítettsége. A témakör széles körben, és évtizedekre visszamenő alsó, és legfelsőbb szintű bírói gyakorlattal is, és szakirodalommal alátámasztott, ezért ha valaki orvosi műhibát, orvosi felelősséget megalapozó esettel találkozik, vagy saját maga, családja érintett, ne intézze el egy kézlegyintéssel, hanem vegye fel a kesztyűt, és harcoljon az igazáért, keressen fel engem.

A jogérvényesítéstől ne tartsa vissza olyan szubjektív érzés, mint a magyar kórházak rossz gazdasági helyzete – ami persze tény -, mert mögöttük is – jogszabály kötelező erejénél fogva - tőkeerős biztosító társaságok biztosítják az okozott károk anyagi fedezetét. A jogesetek egy részében nem az egészségügyi intézménnyel van vitája a károsultnak, hanem a felelősség biztosítójával, a kár mértéke miatt.

Lépjen kapcsolatba velem!

Telefonszám: +36 20 9736 354
vagy küldjön üzenetet:

ELKÜLD
Rólam

Dr. Szőllősi Edit

ügyvéd, biztosítási- és környezetvédelmi szakjogász

Ügyvéd vagyok. Szakterületem a biztosítás- és kártérítés (baleseti- közúti baleseti), ezen belül is a személyi sérüléssel járó balesetek, gépjármű károk, valamint a környezetvédelem.

TOVÁBB
KAPCSOLAT
Szakterületek