Dr. Szőllősi Edit
ügyvéd, biztosítási- és környezetvédelmi szakjogász
TELEFONSZÁM:
+36 20 9736 354
Jogi képviselet jogvédelmi biztosítás esetén
ha

vagy egyéb jogvitába keveredik, és emiatt belföldön, vagy külföldön jogi segítségre szorul, és rendelkezik valamelyik a jogvédelemre szakosodott (D.A.S), vagy más biztosító társaságnál jogvédelmi biztosítással, akkor az ügyvéd választás szabadságával élve megbízhat engem, a Polgári Törvénykönyv 5:42. §.(2). bekezdése alapján Önnel szemben, mint biztosítottal szemben támasztott megalapozatlan kártérítési igények elhárítására, indított ügybeli képviseletével. A jogvédelmi biztosítások szolgáltatásai - kockázati kört tekintve- különböző terjedelműek, attól függően, hogy milyen tartalmú szerződést kötött, de általában az ügyvédi munkadíjra, szakértői költségek vállalására vonatkozik. Vannak polgári, és büntetőügyben vállalt kockázati körök is, amikor a védelem költségeit, illetve a perköltségeket is vállalja a biztosító.

Ha jogvédelmi biztosítással rendelkezik, akkor nincs más teendője, mint ügyvédet választ, és bejelenti a szolgáltatójának. A megbízási szerződést a biztosító köti meg az ügyvéddel, és neki kell a rendelkezésére álló bizonyítékok alapján az ügy jogi megalapozottságára, kimenetelére vonatkozóan a jogi állásfoglalást megtenni. A perköltséget (illeték, szakértői díj, tanú díj megelőlegezés, stb.) biztosító utalja a bíróságnak, együttműködve az ügyvéddel.

Lépjen kapcsolatba velem!

Telefonszám: +36 20 9736 354
vagy küldjön üzenetet:

ELKÜLD
Rólam

Dr. Szőllősi Edit

ügyvéd, biztosítási- és környezetvédelmi szakjogász

Ügyvéd vagyok. Szakterületem a biztosítás- és kártérítés (baleseti- közúti baleseti), ezen belül is a személyi sérüléssel járó balesetek, gépjármű károk, valamint a környezetvédelem.

TOVÁBB
KAPCSOLAT
Szakterületek