Dr. Szőllősi Edit
ügyvéd, biztosítási- és környezetvédelmi szakjogász
TELEFONSZÁM:
+36 20 9736 354
Jogi képviselet Casco-biztosítás esetén
ha

Ha a baleset során személyi sérülés is történt: jogi képviselet személyi sérülés esetén.

FONTOS: A káresemény bizonyítása a biztosított kötelezettsége. Éppen ezért a kárbejelentőt pontosan, és precízen kell kitölteni, minden információt meg kell adni a biztosítónak, ami a káresemény rekonstruálása miatt szükséges.

Javaslat: Indokolt lehet szakember igénybe vétele, aki segítséget nyújt a kárbejelentő lap kitöltésében, és CASCO szerződés keretei között tájékoztatást ad a az igényelhető biztosítási szolgáltatásokról. (Az elmúlt 10- 15 évben egyre gyakoribb, hogy a CASCO biztosítások a biztosított, az utasok sérülése esetén is nyújt szolgáltatást, vagy tartalmaz baleseti műtéti kockázatokat, illetve baleseti halál szolgáltatást is. Jogsegély illetve jogvédelmi kiegészítő szolgáltatások is lehetnek a szerződésben)

FONTOS: A CASCO biztosításunk akkor is jól jöhet, ha a vétlenek voltunk ugyan egy közúti balesetben, de elhúzódó büntetőeljárás, vagy szabálysértési eljárás várható, mert a mások fél (okozó) nem ismeri el a felelősségét. A CASCO biztosítónk köteles rendezni a kárt!! Ha a biztosítója indokolatlanul nem tesz eleget a szerződésben vállalt kötelezettségének, akkor lépjen kapcsolatba velem.

Lépjen kapcsolatba velem!

Telefonszám: +36 20 9736 354
vagy küldjön üzenetet:

ELKÜLD
Rólam

Dr. Szőllősi Edit

ügyvéd, biztosítási- és környezetvédelmi szakjogász

Ügyvéd vagyok. Szakterületem a biztosítás- és kártérítés (baleseti- közúti baleseti), ezen belül is a személyi sérüléssel járó balesetek, gépjármű károk, valamint a környezetvédelem.

TOVÁBB
KAPCSOLAT
Szakterületek